Efecto de la refinación física sobre la calidad del aceite de cártamo alto en oléico producido en México



Document title: Efecto de la refinación física sobre la calidad del aceite de cártamo alto en oléico producido en México
Journal: Biotecnia
Database: PERIÓDICA
System number: 000266352
ISSN: 1665-1456
Authors: 1
2


Institutions: 1Universidad de Sonora, Departamento de Investigación y Posgrado en Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
2Universidad de Sonora, Departamento de Investigaciones Científicas y Tecnológicas, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 8
Number: 1
Pages: 35-43
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aceite de cártamo,
Cártamo,
Aceites vegetales,
Refinación,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Safflower,
Safflower oil,
Vegetable oils,
Refining,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).