Journal: | Biotecnia |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000266352 |
ISSN: | 1665-1456 |
Authors: | Quiñónez Olmo, Dennis1 Ortega García, Jesús2 Noriega Rodríguez, Juan Antonio Gámez Meza, Nohemí Medina Juárez, Luis Angel |
Institutions: | 1Universidad de Sonora, Departamento de Investigación y Posgrado en Alimentos, Hermosillo, Sonora. México 2Universidad de Sonora, Departamento de Investigaciones Científicas y Tecnológicas, Hermosillo, Sonora. México |
Year: | 2006 |
Season: | Ene-Abr |
Volumen: | 8 |
Number: | 1 |
Pages: | 35-43 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Aceite de cártamo, Cártamo, Aceites vegetales, Refinación, Calidad |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Safflower, Safflower oil, Vegetable oils, Refining, Quality |
Document request | |