Composición proximal y atributos sensoriales de jamón preparado con tres niveles de inyección de salmuera



Document title: Composición proximal y atributos sensoriales de jamón preparado con tres niveles de inyección de salmuera
Journal: Biotecnia
Database: PERIÓDICA
System number: 000342179
ISSN: 1665-1456
Authors: 1
2
3
4
Institutions: 1Universidad de Sonora, Departamento de Ciencias Químico Biológicas, Hermosillo, Sonora. México
2Universidad de Sonora, Departamento de Agricultura y Ganadería, Hermosillo, Sonora. México
3Universidad de Sonora, Departamento de Ingeniería Química y Metalurgia, Hermosillo, Sonora. México
4Universidad de Sonora, Departamento de Ciencias Químico Biológicas, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 10
Number: 3
Pages: 48-58
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Proceso de inyección,
Evaluación sensorial,
Jamón ahumado,
Propiedades organolépticas
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Meat injection process,
Sensory evaluation,
Smoked ham,
Organoleptic properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).