Estudio del contenido de arsenico en alimentos de consumo humano producidos en la comarca lagunera



Document title: Estudio del contenido de arsenico en alimentos de consumo humano producidos en la comarca lagunera
Journal: Bioquimia
Database: PERIÓDICA
System number: 000010588
ISSN: 0185-5751
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Autónoma de Coahuila, Fac Medicina; Dep Bioquimica, Torreón, Coahuila. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 19
Number: 4
Pages: 187-190
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Toxicología,
México,
Arsénico,
Alimentos,
Agua potable,
Contaminación,
La Laguna
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Toxicology,
Foods,
Mexico,
Arsenic,
Pollution,
Drinking water,
La Laguna
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).