Tecnologías ecológicas para la producción de la tortilla



Document title: Tecnologías ecológicas para la producción de la tortilla
Journal: Avance y perspectiva
Database: PERIÓDICA
System number: 000143355
ISSN: 0185-1411
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Querétaro. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 16
Pages: 363-374
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, divulgación
Disciplines: Química,
Biología,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Ecología,
Tecnología,
Tortilla,
Contaminación,
Nixtamal,
Industria alimentaria,
México
Keyword: Chemistry,
Biology,
Science and technology,
Food chemistry,
Ecology,
Technology,
Tortilla,
Pollution,
Nixtamal,
Food industry,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).