Efecto de los polisacaridos sobre la viscosidad de las mieles finales



Document title: Efecto de los polisacaridos sobre la viscosidad de las mieles finales
Journal: ATAC (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000075993
ISSN: 1010-3732
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Facultad de Ciencias Agronómicas y Veterinaria, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 38
Number: 2
Pages: 28-33
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería industrial,
Dextrana,
Mieles finales,
Polisacáridos,
Viscosidad
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Industrial engineering,
Dextran,
Molasses-final,
Polysaccharides,
Viscosity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).