Emprego de culturas nativas na fabricacao de queijo prato. I. Elaboracao do fermento



Document title: Emprego de culturas nativas na fabricacao de queijo prato. I. Elaboracao do fermento
Journal: Arquivos de biologia e tecnologia
Database: PERIÓDICA
System number: 000103648
ISSN: 0365-0979
Authors: 1
Institutions: 1Universidade Estadual de Londrina, Dep Tecnologia Alimentos Medicamentos, Londrina, Parana. Brasil
Year:
Season: Ago
Volumen: 33
Number: 2
Pages: 393-404
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Bacterias,
Queso,
Lactococcus,
Fermentación
Keyword: Chemistry,
Biology,
Fermentation,
Food chemistry,
Bacteria,
Cheese,
Lactococcus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).