Efeitos do peroxido de hidrogenio alcalino no pre - tratamento do bagaco de cana - de - acucar



Document title: Efeitos do peroxido de hidrogenio alcalino no pre - tratamento do bagaco de cana - de - acucar
Journal: Arquivos de biologia e tecnologia
Database: PERIÓDICA
System number: 000019200
ISSN: 0365-0979
Authors: 1
Institutions: 1Universidade Estadual de Londrina, Dep Tecnologia Alimentos, Londrina, Parana. Brasil
Year:
Season: Jun
Volumen: 36
Number: 2
Pages: 343-355
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Bagazo,
Lignina,
Caña de azúcar,
Peróxido de hidrógeno
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Lignin,
Bagasse,
Sugar cane,
Hydrogen peroxide
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).