Correlacao entre o volume adicionado e o numero de adicoes de solucao de hidroxido de amonio no controle do ph de fermentacao latica descontinua de soro de leite



Document title: Correlacao entre o volume adicionado e o numero de adicoes de solucao de hidroxido de amonio no controle do ph de fermentacao latica descontinua de soro de leite
Journal: Arquivos de biologia e tecnologia
Database: PERIÓDICA
System number: 000042803
ISSN: 0365-0979
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Pesquisas Tecnologicas do Estado de Sao Paulo, Div Quimica Engenharia Quimica, Sao Paulo. Brasil
Year:
Volumen: 26
Number: 4
Pages: 475-484
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Hidróxido de amonio,
Fermentación,
Acido láctico,
Leche-suero,
pH
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Ammonium hydroxide,
Lactic acid,
pH,
Whey
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).