Avaliacao de diferentes solventes na extracao de oleoresina de paprica



Document title: Avaliacao de diferentes solventes na extracao de oleoresina de paprica
Journal: Arquivos de biologia e tecnologia
Database: PERIÓDICA
System number: 000020435
ISSN: 0365-0979
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
2Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
3Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Faculdade de Ciencias Farmaceuticas, Araraquara, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Dic
Volumen: 36
Number: 4
Pages: 659-667
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
CLAP,
Extracción,
Oleoresina,
Pimiento rojo
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
HPLC,
Paprika,
Oleoresins,
Extraction
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).