Utilizacion de la semilla del chigo (campsiandra comosa, benth) en la alimentacion humana. Ii. Proceso de fabricacion artesanal de chiga



Document title: Utilizacion de la semilla del chigo (campsiandra comosa, benth) en la alimentacion humana. Ii. Proceso de fabricacion artesanal de chiga
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000063128
ISSN: 0004-0622
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Div Ciencias Biologicas, Dep Tecnologia Procesos Biologicos Bioquimicos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Sep
Volumen: 34
Number: 3
Pages: 531-542
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química,
Agrociencias
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Leguminosas,
Angiospermas,
Campsiandra comosa,
Harina,
Fabricacion artesanal,
Semillas,
Alimentación,
Leguminosae
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Agricultural sciences,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Legumes,
Campsiandra comosa,
Flour,
Traditional process,
Seeds,
Feeding,
Leguminosae,
Angiosperms
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).