Utilizacao do leite de bufala como materia prima para elaboracao de queijo mozzarela



Document title: Utilizacao do leite de bufala como materia prima para elaboracao de queijo mozzarela
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000030618
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Faculdade de Ciencias Agrarias e Veterinarias, Botucatu, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Dic
Volumen: 32
Number: 4
Pages: 903-912
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche de búfalo,
Queso mozarella,
Organolepsis,
Queso
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Buffalo milk,
Cheese,
Mozzarella cheese,
Organolepsis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).