Procesamiento y evaluación de ensilado de pescado a partir de la fauna de acompanamiento del camarón



Document title: Procesamiento y evaluación de ensilado de pescado a partir de la fauna de acompanamiento del camarón
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000078440
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Sep
Volumen: 36
Number: 3
Pages: 522-535
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Medicina experimental,
Metabolismo y nutrición,
Ensilado,
Camarón,
Pescado,
Alimentos,
Nutrición,
Acido fórmico,
Acido sulfúrico,
pH
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Experimental medicine,
Metabolism and nutrition,
Silage,
Shrimp,
Fish,
Foods,
Nutrition,
Formic acid,
Sulfuric acid,
pH
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).