Obtención de un concentrado proteínico de garbanzo (Cicer arietinum) por ultrafiltración



Document title: Obtención de un concentrado proteínico de garbanzo (Cicer arietinum) por ultrafiltración
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000113708
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma de Nayarit, Tepic, Nayarit. México
2Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Departamento de Tecnología de Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 41
Number: 4
Pages: 595-608
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Garbanzo,
Proteínas,
Filtración,
Composición química,
Cicer arietinum
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Chickpea,
Proteins,
Ultrafiltration,
Chemical composition,
Cicer arietinum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).