Obtención de jugo de piña en polvo por el método de secado por espumas



Document title: Obtención de jugo de piña en polvo por el método de secado por espumas
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000114647
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Veracruzana, Instituto de Ciencias Básicas, Jalapa, Veracruz. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 41
Number: 2
Pages: 238-245
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Jugos,
Piña,
Secado,
Espumas
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Fruit trees,
Juices,
Pineapple,
Drying,
Foams
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).