Mezclas de arroz y frijol (55 : 45 y 77 : 23) ii. Limitacion de vitaminas liposolubles y minerales



Document title: Mezclas de arroz y frijol (55 : 45 y 77 : 23) ii. Limitacion de vitaminas liposolubles y minerales
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000034125
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Inst Ciencias Biomedicas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Mar
Volumen: 32
Number: 1
Pages: 64-78
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Bioquímica,
Química de alimentos,
Arroz,
Frijol,
Mezclas,
Minerales,
Vitaminas liposolubles
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Biochemistry,
Food chemistry,
Bean,
Minerals,
Mixtures,
Rice,
Vitamins-fat soluble
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).