Journal: | Archivos latinoamericanos de nutrición |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000038572 |
ISSN: | 0004-0622 |
Authors: | Moura, E.C.V1 Zucas, S.M |
Institutions: | 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Instituto de Biologia Medica e Agricola, Botucatu, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1981 |
Season: | Mar |
Volumen: | 31 |
Number: | 1 |
Pages: | 73-92 |
Country: | Venezuela |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, aplicado |
Disciplines: | Química, Medicina |
Keyword: | Química analítica, Química de alimentos, Metabolismo y nutrición, Valor biológico, Cocción, Proteina-concentrado, Sardinas, Sardinella aurita |
Keyword: | Chemistry, Medicine, Analytical chemistry, Food chemistry, Metabolism and nutrition, Biological value, Cooking-time, Protein concentrates, Sardines, Sardinella aurita |
Document request | |