Influencia da coccao previa no valor biologico de concentrados proteicos de sardinha, obtidos por extracao com etanol



Document title: Influencia da coccao previa no valor biologico de concentrados proteicos de sardinha, obtidos por extracao com etanol
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000038572
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Instituto de Biologia Medica e Agricola, Botucatu, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Mar
Volumen: 31
Number: 1
Pages: 73-92
Country: Venezuela
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Valor biológico,
Cocción,
Proteina-concentrado,
Sardinas,
Sardinella aurita
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Biological value,
Cooking-time,
Protein concentrates,
Sardines,
Sardinella aurita
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).