Flora bacteriana de pate de higado en tres etapas de su elaboracion



Document title: Flora bacteriana de pate de higado en tres etapas de su elaboracion
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000059871
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Valdivia. Chile
Year:
Season: Jun
Volumen: 34
Number: 2
Pages: 384-390
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Medicina,
Química,
Ingeniería
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Microbiología,
Química de alimentos,
Ingeniería industrial,
Bacterias,
Contaminación,
Hígado,
Pate,
Embutidos,
Carne
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Engineering,
Metabolism and nutrition,
Microbiology,
Food chemistry,
Industrial engineering,
Contamination,
Bacteria,
Liver,
Pate,
Sausage,
Meat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).