Evaluacion de dos metodos para establecer el contenido de polifenoles en frijol crudo y cocido, y efecto que estos provocan en la digestibilidad de la proteina



Document title: Evaluacion de dos metodos para establecer el contenido de polifenoles en frijol crudo y cocido, y efecto que estos provocan en la digestibilidad de la proteina
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000113706
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Dic
Volumen: 41
Number: 4
Pages: 569-583
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Leguminosas,
Frijol,
Polifenoles,
Proteínas,
Digestibilidad
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Legumes,
Bean,
Polyphenols,
Proteins,
Digestibility
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).