Efectos de diversos recursos energéticos sobre el proceso de fermentación del calostro bovino



Document title: Efectos de diversos recursos energéticos sobre el proceso de fermentación del calostro bovino
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000109986
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Dirección de Nutrición Experimental y Ciencia de los Alimentos, México, Distrito Federal. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia, México, Distrito Federal. México
3Empresa Goiana de Pesquisa Agropecuaria, Goiania, Goias. Brasil
Year:
Season: Mar
Volumen: 39
Number: 1
Pages: 57-95
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia,
Medicina
Keyword: Fermentaciones,
Bovinos,
Metabolismo y nutrición,
Energía,
Maíz,
Acido acético,
Proteínas,
Calostro,
Almidón,
Fermentación
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Medicine,
Fermentation,
Bovines,
Metabolism and nutrition,
Energy,
Corn,
Acetic acid,
Proteins,
Colostrum,
Starch
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).