Efecto del proceso de cocción-extrusión (brady crop cooker) sobre el valor nutritivo de mezclas elaboradas a base de frijol caupi (Vigna sinensis) maíz, y de frijol caupi-yuca



Document title: Efecto del proceso de cocción-extrusión (brady crop cooker) sobre el valor nutritivo de mezclas elaboradas a base de frijol caupi (Vigna sinensis) maíz, y de frijol caupi-yuca
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000048265
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Dic
Volumen: 30
Number: 4
Pages: 539-550
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Cocción,
Guisante,
Maíz,
Valor nutritivo,
Vigna sinensis,
Yuca
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Cassava,
Cooking,
Corn,
Cowpea,
Nutritional value,
Vigna sinensis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).