Efecto del material de empaque y temperatura de almacenamiento en la calidad de la tortilla de maiz



Document title: Efecto del material de empaque y temperatura de almacenamiento en la calidad de la tortilla de maiz
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000113707
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Dep Ciencia Tecnologia Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 41
Number: 4
Pages: 584-594
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Biología,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Microbiología,
Tortilla,
Almacenamiento,
Temperatura,
Empaque,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Biology,
Medicine,
Food chemistry,
Bacteria,
Microbiology,
Tortilla,
Storage,
Temperature,
Packing,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).