Efecto del almacenamiento a temperatura y humedad altas sobre algunas características físicas y químicas del frijol



Document title: Efecto del almacenamiento a temperatura y humedad altas sobre algunas características físicas y químicas del frijol
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000031552
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Superior de Agricultura, Santo Domingo, Santiago. República Dominicana
Year:
Season: Jun
Volumen: 32
Number: 2
Pages: 342-367
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Almacenamiento,
Frijol,
Humedad,
Phaseolus vulgaris,
Temperatura alta
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Bean,
Moisture,
Phaseolus vulgaris,
Storage,
Temperature-high
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).