Efecto de la suplementación con vitaminas y minerales sobre la utilización de la proteína de mezclas de maíz-frijol



Document title: Efecto de la suplementación con vitaminas y minerales sobre la utilización de la proteína de mezclas de maíz-frijol
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000038592
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Dic
Volumen: 31
Number: 4
Pages: 808-826
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Medicina experimental,
Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Frijol,
Maíz,
Minerales,
Nutrición,
Vitaminas
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Experimental medicine,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Bean,
Corn,
Minerals,
Nutrition,
Vitamins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).