Efecto de la lactosa en la evaluacion del valor nutritivo de la caseina



Document title: Efecto de la lactosa en la evaluacion del valor nutritivo de la caseina
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000081514
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Facultad de Farmacia y Bioquímica, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Mar
Volumen: 37
Number: 1
Pages: 47-54
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Bioquímica,
Química de alimentos,
Lactosa,
Nutrición,
Caseína,
Proteínas,
Lácteos,
Intestinos,
Azúcar
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Biochemistry,
Food chemistry,
Lactose,
Nutrition,
Casein,
Proteins,
Dairy products,
Intestines,
Sugar
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).