Digestibilidad de la proteina y energia de dietas elaboradas a base de arroz y frijoles en humanos adultos



Document title: Digestibilidad de la proteina y energia de dietas elaboradas a base de arroz y frijoles en humanos adultos
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000058400
ISSN: 0004-0622
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Prog Entrenamiento Tutorial Avanzado, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Mar
Volumen: 34
Number: 1
Pages: 109-129
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Medicina,
Química,
Agrociencias
Keyword: Gastroenterología,
Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Gramíneas,
Arroz,
Dietas,
Digestibilidad,
Frijol,
Proteínas
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Agricultural sciences,
Gastroenterology,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Gramineae,
Bean,
Diets,
Digestibility,
Proteins,
Rice
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).