Caracteristicas reologicas de productos de frutas tropicales



Document title: Caracteristicas reologicas de productos de frutas tropicales
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000038582
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Dep Tecnologia Procesos Biologicos Y Bioquimicos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Dic
Volumen: 31
Number: 4
Pages: 666-678
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Teórico, aplicado
Disciplines: Química,
Ingeniería,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Equipo y maquinaria,
Ingeniería industrial,
Tecnología,
Alimentos,
Frutas tropicales,
Reología,
Viscosidad
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Science and technology,
Food chemistry,
Equipment and machinery,
Industrial engineering,
Technology,
Foods,
Fruits-tropical,
Rheology,
Viscosity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).