Calidad proteinica de productos comerciales de proteina texturizada de soya y de mezclas con carne



Document title: Calidad proteinica de productos comerciales de proteina texturizada de soya y de mezclas con carne
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000059868
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Jun
Volumen: 34
Number: 2
Pages: 355-365
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Química de alimentos,
Soya,
Proteínas,
Carne,
Texturizacion,
Maíz,
Aminoácidos
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Soybean,
Proteins,
Meat,
Texturization,
Corn,
Amino acids
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).