Estado actual del conocimiento sobre la microbiologia de bebidas fermentadas indigenas de mexico : pozol, tesguino, pulque, colonche y tepache



Document title: Estado actual del conocimiento sobre la microbiologia de bebidas fermentadas indigenas de mexico : pozol, tesguino, pulque, colonche y tepache
Journal: Anales del Instituto de Biología. UNAM. Serie botánica
Database: PERIÓDICA
System number: 000063592
ISSN: 0374-5511
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Inst Biologia, Dep Botanica, México, Distrito Federal. México
Year:
Number: 53
Pages: 145-163
Country: México
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Biología,
Química,
Antropología
Keyword: Hongos,
Química de alimentos,
Etnología y antropología social,
Bebidas fermentadas,
Microbiología,
Etnología,
Materias primas,
Preparación,
México
Keyword: Biology,
Chemistry,
Anthropology,
Fungi,
Food chemistry,
Ethnology and social anthropology,
Fermented beverages,
Microbiology,
Ethnology,
Raw materials,
Preparation,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).