Journal: | Alimentos e nutricao |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000104181 |
ISSN: | 0103-4235 |
Authors: | Gattas, E.A.L1 Doin, P.A |
Institutions: | 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Fac Ciencias Farmaceuticas, Dep Alimentos Nutricion, Araraquara, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1989 |
Number: | 1 |
Pages: | 61-69 |
Country: | Brasil |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, aplicado |
Disciplines: | Química, Medicina |
Keyword: | Bioquímica, Fermentaciones, Química de alimentos, Microbiología, Fermentación, Nutrientes, Medios de cultivo, Yuca, Almidón, Etanol, Sacarificacion |
Keyword: | Chemistry, Medicine, Biochemistry, Fermentation, Food chemistry, Microbiology, Nutrients, Culture media, Cassava, Starch, Ethanol, Saccharification |
Document request | |