Bacillus amylo liquefaciens como potencial bioconservante de alimentos determinacao do perfil de proteinas e aminograma



Document title: Bacillus amylo liquefaciens como potencial bioconservante de alimentos determinacao do perfil de proteinas e aminograma
Journal: Alimentos e nutricao
Database: PERIÓDICA
System number: 000259097
ISSN: 0103-4235
Authors: 1
2

3
Institutions: 1Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciencias Agrarias, Florianopolis, Santa Catarina. Brasil
2Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciencias Biologicas, Florianopolis, Santa Catarina. Brasil
3Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciencias Agrarias, Florianopolis, Santa Catarina. Brasil
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 16
Number: 1
Pages: 65-70
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Bacillus amyloliquefaciens,
Conservadores,
Alimentos,
Proteasas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Bacillus amyloliquefaciens,
Preservers,
Foods,
Proteases
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).