Uso de subproductos industriales de tomate en el enriquecimiento de harina de maíz con fibra dietética y proteína para la elaboración de arepas



Document title: Uso de subproductos industriales de tomate en el enriquecimiento de harina de maíz con fibra dietética y proteína para la elaboración de arepas
Journal: Agronomía tropical (Maracay)
Database: PERIÓDICA
System number: 000256583
ISSN: 0002-192X
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Agronomía, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 54
Number: 2
Pages: 145-159
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Tomate,
Lycopersicon esculentum,
Harina,
Maíz,
Fibra dietética,
Proteínas,
Arepas,
Digestibilidad
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Tomato,
Lycopersicon esculentum,
Flour,
Corn,
Dietary fiber,
Proteins,
Arepas,
Digestibility
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).