Efecto del tiempo transcurrido entre la cosecha y el desgrane de la mazorca del cacao tipo forastero de Cuyagua, sobre características del grano en fermentación



Document title: Efecto del tiempo transcurrido entre la cosecha y el desgrane de la mazorca del cacao tipo forastero de Cuyagua, sobre características del grano en fermentación
Journal: Agronomía tropical (Maracay)
Database: PERIÓDICA
System number: 000255927
ISSN: 0002-192X
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Agronomía, Maracay, Aragua. Venezuela
2Universidad Central de Venezuela, Instituto de Agronomía, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 54
Number: 4
Pages: 481-495
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Frutales,
Plantas para uso industrial,
Cacao,
Theobroma cacao,
Cosecha,
Desgranado,
Fermentación,
Venezuela
Keyword: Agricultural sciences,
Fruit trees,
Plants for industrial use,
Cocoa,
Theobroma cacao,
Harvesting,
Shelling,
Fermentation,
Venezuela
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).