Evaluación de tomate (Lycopersicon esculentum, Mill) en invernadero: criterios fenológicos y fisiológicos



Document title: Evaluación de tomate (Lycopersicon esculentum, Mill) en invernadero: criterios fenológicos y fisiológicos
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000135047
ISSN: 1021-7444
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma Agraria "Antonio Narro", Departamento de Fitomejoramiento, Saltillo, Coahuila. México
Year:
Volumen: 9
Number: 1
Pages: 59-65
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Hortalizas,
Fisiología vegetal,
Ciclo vegetativo,
Rendimiento,
Calidad del fruto,
Fenología,
Tomate,
Lycopersicon esculentum
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Vegetables,
Plant physiology,
Vegetative cycle,
Yield,
Fruit quality,
Phenology,
Tomato,
Lycopersicon esculentum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).