Aspectos nitricionales de la leche de cabra (Capra hircus) y sus variaciones en el proceso agroindustrial



Document title: Aspectos nitricionales de la leche de cabra (Capra hircus) y sus variaciones en el proceso agroindustrial
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000247615
ISSN: 1021-7444
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Facultad de Ciencias Agroalimentarias, San José. Costa Rica
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 239-252
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Ovinos y caprinos,
Zootecnia,
Cabras,
Leche,
Calidad,
Agroindustria
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Animal husbandry,
Sheep and goats,
Goats,
Milk,
Quality,
Agroindustry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).