Método práctico para determinar el contenido de azúcares de granos verdes de arveja (Pisum sativum L.) en lineas de selección



Document title: Método práctico para determinar el contenido de azúcares de granos verdes de arveja (Pisum sativum L.) en lineas de selección
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000118153
ISSN: 0304-8802
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Facultad de Ciencias Agrarias, Valdivia. Chile
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 7
Number: 1
Pages: 30-31
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Bioquímica,
Fitoquímica,
Hortalizas,
Arveja,
Azúcares,
Chícharo,
Pisum sativum
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Biochemistry,
Phytochemistry,
Vegetables,
Pea,
Sugar content,
Pisum sativum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).