Evaluación del comportamiento de dos cultivares de arveja china (Pisum sativum L.) al proceso de escaldado y congelado



Document title: Evaluación del comportamiento de dos cultivares de arveja china (Pisum sativum L.) al proceso de escaldado y congelado
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000012287
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Instituto de Producción Animal, Valdivia. Chile
2Universidad Austral de Chile, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos, Valdivia. Chile
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 22
Number: 2
Pages: 125-132
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Hortalizas,
Química de alimentos,
Escaldado,
Congelación,
Organolepsis,
Arveja china,
Pisum sativum
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Vegetables,
Food chemistry,
Freezing,
Scalding,
China pea,
Organolepsis,
Pisum sativum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).