Control potencial del color causado por el desarrollo de magulladura en papas Ranger Russet mediante almacenamiento en atmósfera controlada



Document title: Control potencial del color causado por el desarrollo de magulladura en papas Ranger Russet mediante almacenamiento en atmósfera controlada
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000255077
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


1
Institutions: 1Washington State University, Food Science and Human Nutrition Department, Washington, Distrito de Columbia. Estados Unidos de América
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 31
Number: 1
Pages: 27-36
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Hortalizas,
Papa,
Postcosecha,
Calidad,
Color
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Vegetables,
Potato,
Postharvest,
Quality,
Color
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).