Journal: | Agricultura técnica (Santiago) |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000229162 |
ISSN: | 0365-2807 |
Authors: | Zerené, Mireya1 Granger, Denise2 Prehn, Doris Hinrichsen, Patricio |
Institutions: | 1Instituto de Investigaciones Agropecuarias, Centro Regional de Investigación, La Platina, Santiago. Chile 2Pontificia Universidad Católica de Chile, Facultad de Agronomía, Santiago de Chile. Chile |
Year: | 2000 |
Season: | Ene |
Volumen: | 60 |
Number: | 1 |
Pages: | 14-31 |
Country: | Chile |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Agrociencias, Química |
Keyword: | Gramíneas, Bioquímica, Química de alimentos, Harina, Calidad, Panificación |
Keyword: | Agricultural sciences, Chemistry, Gramineae, Biochemistry, Food chemistry, Flour, Quality, Bakery |
Document request | |