Efecto de cuatro niveles de fósforo en la producción de carne de una pradera de trebol blanco y ballica. I. Producción



Document title: Efecto de cuatro niveles de fósforo en la producción de carne de una pradera de trebol blanco y ballica. I. Producción
Journal: Agricultura técnica (Santiago)
Database: PERIÓDICA
System number: 000051128
ISSN: 0365-2807
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Agropecuarias, Chillán, Ñuble. Chile
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 40
Number: 1
Pages: 26-31
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Agrociencias
Keyword: Nutrición animal,
Fertilización,
Pasto Ballico,
Carne,
Fósforo,
Producción,
Trébol blanco
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Agricultural sciences,
Animal nutrition,
Fertilization,
Meat,
Phosphorus,
Production,
Ryegrass,
White clover
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).