Uso de dos tipos de harina de papa en la fabricacion de pan y galletas



Document title: Uso de dos tipos de harina de papa en la fabricacion de pan y galletas
Journal: Agricultura técnica en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000028296
ISSN: 0568-2517
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Agrícolas, Lab Ctral Farinologia, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 8
Number: 1
Pages: 19-38
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Química de alimentos,
Galletas,
Harina,
Pan,
Papa,
Solanum andigenum
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Food chemistry,
Bread,
Cookies,
Flour,
Potato,
Solanum andigenum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).