Contenido de proteína, lisina y triptofano en maíces de calidad proteínica (ACP) con diferente manejo agronómico



Document title: Contenido de proteína, lisina y triptofano en maíces de calidad proteínica (ACP) con diferente manejo agronómico
Journal: Agricultura técnica en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000259524
ISSN: 0568-2517
Authors: 1
2


3
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Valle de México, Chapingo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
3Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Tecamachalco, Tecamachalco, Estado de México. México
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 31
Number: 2
Pages: 191-202
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Maíz,
Zea mays,
Proteínas,
Lisina,
Triptofano,
Indice de calidad,
Densidad de población
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Gramineae,
Maize,
Zea mays,
Proteins,
Lysine,
Tryptophan,
Population density,
Quality index
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).