Contenido de aceites y acidos grasos en el salvado de arrroz de 14 variedades comerciales en mexico



Document title: Contenido de aceites y acidos grasos en el salvado de arrroz de 14 variedades comerciales en mexico
Journal: Agricultura técnica en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000064393
ISSN: 0568-2517
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Agrícolas, Lab Central Arroz, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 10
Number: 1
Pages: 59-71
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Fitoquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
México,
Arroz,
Variedades,
Aceites,
Grasa,
Salvado
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Mexico,
Rice,
Cultivars,
Oils,
Fat,
Bran
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).