Determinación de la presencia de Staphylococcus aureus en carnes procesadas no enlatadas



Document title: Determinación de la presencia de Staphylococcus aureus en carnes procesadas no enlatadas
Journal: Actualidades biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000054193
ISSN: 0304-3584
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Antioquia, Departamento de Biología, Medellín, Antioquia. Colombia
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 9
Number: 33
Pages: 84-85
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Química,
Medicina
Keyword: Bacterias,
Química de alimentos,
Toxicología,
Carne,
Colombia,
Contaminación,
Staphylococcus aureus
Keyword: Biology,
Chemistry,
Medicine,
Bacteria,
Food chemistry,
Toxicology,
Colombia,
Contamination,
Meat,
Staphylococcus aureus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).