Caracteristicas fisico-quimicas e minerais de agua de coco de frutos da variedade ana amarelo em diferentes periodos de maturacao



Document title: Caracteristicas fisico-quimicas e minerais de agua de coco de frutos da variedade ana amarelo em diferentes periodos de maturacao
Journal: Acta scientiarum. Agronomy
Database: PERIÓDICA
System number: 000254793
ISSN: 1679-9275
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidade Federal do Ceara, Departamento de Tecnologia de Alimentos, Fortaleza, Ceara. Brasil
2Empresa de Pesquisa Agropecuaria do Rio Grande do Norte, Natal, Rio Grande do Norte. Brasil
3Universidade Estadual de Maringa, Maringa, Parana. Brasil
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 28
Number: 2
Pages: 173-177
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Coco,
Agua de coco,
Calidad,
Variedades
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Biology,
Food chemistry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Coconut,
Coconut water,
Quality,
Cultivars
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).