Aplicación de la Técnica de Envejecimiento Acelerado del Brandy sobre el Contenido Polifenólico en varios Tipos de Rones



Document title: Aplicación de la Técnica de Envejecimiento Acelerado del Brandy sobre el Contenido Polifenólico en varios Tipos de Rones
Journal: Acta farmacéutica bonaerense
Database: PERIÓDICA
System number: 000172640
ISSN: 0326-2383
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Cubano de Investigación de los Derivados de la Caña de Azúcar, La Habana. Cuba
2Universidad de Granada, Facultad de Farmacia, Granada. España
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 19
Number: 4
Pages: 251-256
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Fenoles,
Furano,
Ron,
Envejecimiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Phenols,
Furanes,
Aging,
Rum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).