Evaluación nutricional de sopas deshidratadas a base de harina de platano verde. Digestibilidad in vitro del almidón



Document title: Evaluación nutricional de sopas deshidratadas a base de harina de platano verde. Digestibilidad in vitro del almidón
Journal: Acta científica venezolana
Database: PERIÓDICA
System number: 000187877
ISSN: 0001-5504
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Agronomía, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Volumen: 52
Number: 4
Pages: 278-282
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Evaluación nutricional,
Sopas,
Fibra dietética,
Digestibilidad,
Almidón
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Nutritional evaluation,
Soups,
Dietary fiber,
Digestibility,
Starch
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).