Condiciones de pelado químico e hidrólisis enzimática para la obtención de maltodextrinas de ocumo criollo



Document title: Condiciones de pelado químico e hidrólisis enzimática para la obtención de maltodextrinas de ocumo criollo
Journal: Acta científica venezolana
Database: PERIÓDICA
System number: 000135790
ISSN: 0001-5504
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Departamento de Procesos Biológicos y Bioquímicos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Volumen: 48
Number: 1
Pages: 9-12
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Pelado químico,
Hidrólisis enzimática,
Ocumo criollo,
Maltodextrinas
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Chemical peeling,
Enzymatic hydrolysis,
Tannia,
Maltodextrins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).