Journal: | Coletanea do Instituto de Tecnologia de Alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000159533 |
ISSN: | 0100-350X |
Authors: | Alves, Rosa M. Vercelino1 Ortiz, Sylvio Alves Jaime, Sandra B.M Ferreira, Vera Lucia P |
Institutions: | 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Centro de Tecnologia de Embalagem, Campinas, Sao Paulo. Brasil 2Instituto de Tecnologia de Alimentos, Laboratorio de Analises Fisicas e Estatistica, Campinas, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1996 |
Season: | Jul-Dic |
Volumen: | 26 |
Number: | 2 |
Pages: | 133-142 |
Country: | Brasil |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Aplicado, experimental |
Disciplines: | Ciencia y tecnología, Química |
Keyword: | Tecnología, Química de alimentos, Calidad, Estabilidad, Embalaje, Catsup |
Keyword: | Science and technology, Chemistry, Technology, Food chemistry, Quality, Stability, Packaging, Catchup |
Document request | |