Citric acid production from glucose by yeast Candida oleophila ATCC 20177 under batch, continuous and repeated batch cultivation



Título del documento: Citric acid production from glucose by yeast Candida oleophila ATCC 20177 under batch, continuous and repeated batch cultivation
Revue: Electronic journal of biotechnology
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000260380
ISSN: 0717-3458
Autores: 1
2
Instituciones: 1Research in Biotechnology, Co, Thessaloniki. Grecia
2University of Munster, Institute of Molecular Microbiology and Biotechnology, Munster, Nordrhein-Westfalen. Alemania
Año:
Periodo: Ene
Volumen: 9
Número: 1
País: Chile
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Experimental, aplicado
Disciplinas: Biología,
Química
Palabras clave: Bacterias,
Fermentaciones,
Biotecnología,
Candida oleophila,
Cultivo continuo,
Cultivo por lotes,
Saturación de aire,
Bioproducción,
Acido cítrico
Keyword: Biology,
Chemistry,
Bacteria,
Fermentation,
Candida oleophila,
Continuous culture,
Batch culture,
Air saturation,
Bioproduction,
Citric acid
Texte intégral: Texto completo (Ver HTML)