The use of alpha-methyl-D-glucoside, a synthetic analogue of maltose, as inducer of amylase by Aspergillus sp in solid-state and submerged fermentations



Título del documento: The use of alpha-methyl-D-glucoside, a synthetic analogue of maltose, as inducer of amylase by Aspergillus sp in solid-state and submerged fermentations
Revue: Brazilian journal of microbiology
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000222948
ISSN: 1517-8382
Autores: 1



Instituciones: 1Universidade Estadual de Maringa, Departamento de Bioquimica, Maringa, Parana. Brasil
Año:
Periodo: Ene-Mar
Volumen: 32
Número: 1
Paginación: 15-19
País: Brasil
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Experimental, aplicado
Disciplinas: Química
Palabras clave: Bioquímica,
Fermentaciones,
Fermentación en sustrato sólido,
Fermentación sumergida,
Amilasas,
Aspergillus
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Fermentation,
Solid state fermentation,
Submerged fermentation,
Amylases,
Aspergillus
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